„Балотажът в София беше между различни видове ляво. Едното –

...
„Балотажът в София беше между различни видове ляво. Едното –
Коментари Харесай

Петър Москов: Балотажът в София беше между различни видове ляво


„ Балотажът в София беше сред разнообразни типове ляво. Едното – остарялото ляво към Ваня Григорова. Другото е новото ляво, което съдържа две неща – едното е, че то прогресивно ни кара да приемем, че разграбването на икономическите богатства по времето на Прехода от посткомунистическата олигархия би трябвало да се назовава капитализъм. Второто – цялата философия, с която те завоюваха изборите, е подчинена на напълно лявата философия – това да пригаждат нашия живот тъй че той да стане съответен на техните показа за бъдеще. “ Това съобщи водачът на КОД Петър Москов в предаването „ ЕвроДикоФ “.

„ В никакъв случай „ Синя София “ не е взимала нещо от някого. Самата концепция, че едни хора гласоподават за една политическа мощ и те се трансформират в нейна крепостна благосъстоятелност, е безумно от човешка, не от демократична човешка точка. “, безапелационен е Москов.

„ Синя София “ е дясна политическа опция, тя ще се развива и ще продължи на национално равнище. Който се усеща обиден от това – има доста здраве от десните гласоподаватели, съобщи Петър Москов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР