„Балотажът беше ясен още от самото начало. Видимо беше, че

...
„Балотажът беше ясен още от самото начало. Видимо беше, че
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Две неща може да попречат на Радев за втори мандат

„ Балотажът беше явен още през цялото време. Видимо беше, че Румен Радев влиза в тези избори с доста огромна маса и инерция, които идваха от две неща. На първо място релативно сполучлив мандат без гафове и кавги “, съобщи проф. Даниел Вълчев в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

„ Без подозрение господин Радев е любимецът за втория тур. Две неща може да извърнат нещата. Едното е, че има известна засегнатост у гласоподавателите на тези партии, които го поддържаха, а в подмяна на това изгубиха парламентарните избори. На второ място е чувството, че е на път нова централизация на властта. Но това са мои изводи, а аз на съм представителна извадка “, сподели Вълчев.

„ Това, което се промени сред двата тура и изключително в деня на първия тур също заслужава да бъде казано. Първо – всички тези партии, които го поддържаха, не просто изгубиха гласове, само че значително претърпяха и едно оскърбление. Струва ми се, че част от техните управления и не дребна част от техните членове в действителност привиждат в това появяването на новата групировка. Зад тази поява пък привиждат ролята на президента Радев, който в случай че не е взел участие в зачеването й, то при акуширането сигурно “, счита Вълчев.

Според него тази засегнатост на изгубилите може да попречи и при договарянията а държавно управление, в случай че „ липсва такт “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР