Ballie - така се казва малкият робот във формата на

...
Ballie - така се казва малкият робот във формата на
Коментари Харесай

CES 2020, Samsung и Ballie - домашният робот, който прилича на BB-8 от “Междузвездни войни”

Ballie - по този начин се споделя дребният робот във формата на топка, който Samsung показа преди малко от сцената на CES 2020 година

Трябва да признаем, че той е един от най-сладките, които сме виждали в миналото, а приликата му с BB-8 от " Междузвездни войни " ни кара да го харесваме още повече.

Ballie е домакински робот, който може да служи като координатор на останалите джаджи в дома ни, може да бъде фитнес помощник или просто да играе ролята на надзирател, когато сме на открито.

Роботът разполага с изкуствен интелект и с времето заучава навиците ни, тъй че да е оптимално потребен на всички у дома. Снабден е с разнообразни камери и датчици, които му оказват помощ безпроблемно да направлява и разпознава предмети, животни и хора.

От Samsung бяха спестовни във връзка с функционалностите на Ballie, само че в промо видеото можем да забележим по какъв начин роботът задейства прахосмукачка при съществуването на отпадък и по какъв начин включва тв приемник, с цел да забавлява кучето на притежателя си.

Засега не знаем по кое време дребната топка ще се появи на пазара, не знаем и каква ще е цената й.

Знаем само, че Ballie ни завоюва от пръв път и нямаме самообладание да го забележим и тестваме онлайн. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР