Бълкарската актриса и звездата от Борат 2“ започва снимките по

...
Бълкарската актриса и звездата от Борат 2“ започва снимките по
Коментари Харесай

Мария Бакалова започва снимки в нова холивудска продукция

Бълкарската актриса и звездата от „ Борат 2 “ стартира фотосите по нов холивудски филм с име „ Bodies, Bodies, Bodies “, в който ще си партнира с Амандла Стенбърг.
Звездата от „ Hate U Give “ и Бакалова ще се появят в новия трилър, който се финансира и продуцира от A24, оповестява „ Контактмюзик “.
 Мария Бакалова получавала паник офанзиви преди всяка сцена в „ Борат 2 “ Мария Бакалова получавала паник офанзиви преди всяка сцена в „ Борат 2 “
Мария Бакалова разкри, че „ сърцето й е биело като полудяло “ по време на скандалната й сцена с Руди Джулиани в „ Борат...
Запознати прибавят, че Пит Дейвидсън и Михала Херълд също водят договаряния за присъединяване във кино лентата на режисьора Халина Рейн. Дейвид Хинойоса ще продуцира кино лентата.
След приветстваната от нея роля на Стар Картър в „ The Hate U Give “, Стенбърг взе участие в римейка на психологическия трилър и акомодация на огромен екран на мюзикъла „ Dear Evan Hansen “.
Мария се трансформира в звезда, откакто се появи дружно със Саша Барън Коен в продължението на " Борат " като Тутар Сагдиев, щерка на алтер егото на Саша, Борат Сагдиев.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР