Балканската лига започва своя 13-и сезон с нов генерален спонсор

...
Балканската лига започва своя 13-и сезон с нов генерален спонсор
Коментари Харесай

Балканската баскетболна лига с нов спонсор

Балканската лига стартира своя 13-и сезон с нов общоприет спонсор - Delasport.

" Отдавна чакахме партньорството си с БИБЛ, защото споделяме едни и същи полезности и се стремим да развиваме фирмите си непрекъснато. Като компания, разположена в Европа, Delasport с голямо предпочитание ще поддържа традициите в БИБЛ в това ново съдействие ", съобщи Дани Нахмиас, общоприет шеф на Delasport. той.

От основаването си през 2008 година, Балканската лига не престава да върви самоуверено напред и да се разраства, включвайки тимове от целия Балкански полуостров. Част от интернационалната конкуренция са били отбори от България, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово и Албания.

" Балканската лига е същински щастлива и горда да посрещне Delasport в нашето баскетболно семейство и да носи името Delasport Балканска лига. Сигурен съм, че многогодишното ни съдействие ще донесе доста освен на нас и сътрудниците ни, само че и ще способства за качеството и известността на баскетбола на Балканите и в Европа в тези тежки за всички ни времена. Очакваме с неспокойствие да споделим голямата наслада с феновете на обичаната игра. Предстои ни превъзходен сезон, вървейки един до друг с нашите нови другари, както на игрището, по този начин и отвън него ", сподели спортният шеф на БИБЛ Шай Щрикс.

Съвсем скоро почитателите ще могат да се насладят на първокласен баскетбол. В тези сложни за спорта и човечеството дни, новата акция 2020/2021 в Delasport Балканската лига ще обезпечи задоволително развлечение даже за най-запалените ентусиасти. С общо 18 тима в борба за купата и дружно с новия си сътрудник, сезонът в Delasport Балканската лига дава обещание да е най-динамичният и завладяващ досега.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР