Балканската федерация по самбо с финансирането от Асоциацията на българските

...
Балканската федерация по самбо с финансирането от Асоциацията на българските
Коментари Харесай

Силен балкански турнир по самбо започва в София 

Балканската федерация по самбо с финансирането от Асоциацията на българските самбисти (АБС) провежда и организира за първи път в България – Открит Балкански шампионат по самбо за кадети и кадетки.

Шампионатът стартира на 9 юли ( събота) от 10:00 часа в спортна зала „ София “. В него ще вземат присъединяване над 200 самбисти от 7 страни: Северна Македония, Турция, Гърция, Босна и Херцеговина, Сърбия, Молдова и над 12 български клуба.

Балканският шампионат ще бъде единственото мощно съревнование за посочената възрастова група, защото за България не е планувано друго съревнование в календара на федерацията до края на годината, с изключение на републиканското, което е чак в края на ноември.

Финансирането на шампионата е напълно от АБС и общителното спонсорство на „ Дамасцена “ ЕООД.

Асоциацията на Българските самбисти е основана единствено преди две години от български международни и европейски първенци по самбо за подкрепяне и развиване на обичания спорт.

Балканската федерация по самбо и АБС канят на идния шампионат всички свои членове, другари и фенове на спорта самбо, както и цялата общност, която желае да се наслаждения на атрактивното съревнование. Покана да участва като формален посетител е дадена персонално на министъра на младежта и спорта Радостин Василев. Входът за фенове в спортна зала „ София “ през целия съботен ден е свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР