Балкан (Ботевград) елиминира Ботев в Ихтиман с 6:3 в полуфинал

...
Балкан (Ботевград) елиминира Ботев в Ихтиман с 6:3 в полуфинал
Коментари Харесай

Балкан триумфира в Ихтиман след дузпи за купата на АФЛ

Балкан (Ботевград) отстрани Ботев в Ихтиман с 6:3 в полуфинал на Област София от шампионата за купата на Аматьорската футболна лига. 90-те минути приключиха 2:2, а при дузпите гостите надвиха с 4:1. Те играха 40 минути с понижен състав. Селекцията на Иван Редовски доминираше близо час и едвам откакто остана с 10 футболисти, домакините изравниха играта. Те започнаха по-добре и в 5-ата минута Янков наказа с глава неточност на ботевградския вратар за 1:0. 
 Балкан изхвърли Чавдар (Етрополе) от шампионата за купата на АФЛ Балкан изхвърли Чавдар (Етрополе) от шампионата за купата на АФЛ
Четвърт час по-късно, Иван Алексиев изравни с глава след центриране на Димитър Руйчев. Последният асистира и за обрата в 50-ата минута, когато Александър Асенов осъществя също с глава. В идващите 5 минути съдията декорира две противоречиви нарушавания с жълти картони на Николай Миков и го в профил с червен. Оттук до края настана равновесие на терена. Рангел Игнатов заличи пасива на Ботев в 82-ата минута, като рикошет оказа помощ за попадението. При дузпите за Балкан точни бяха Емил Колев, Александър Асенов, Марио Райчев и Виктор Гицов. Само втория удар, дело на Владимир Бахъров беше сполучлив за селекцията на Ихтиман. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР