Бали забранява чуждестранните туристи до края на 2020 година заради

...
Бали забранява чуждестранните туристи до края на 2020 година заради
Коментари Харесай

Бали забранява туристите до края на 2020 година

Бали не разрешава задграничните туристи до края на 2020 година поради опасения от ковид, съобщи шефът на индонезийския остров, откакто отхвърли проект за унищожаване на ограничаващите ограничения от идващия месец, заяви Агенция Франс Прес.
Известната туристическа дестинация още веднъж откри плажовете си, храмовете и други места за туризъм за свои жители в края на юли и съобщи, че ще разреши на задграничните туристи да се завърнат от 11 септември. Но проектът беше анулиран заради паниките по отношение на възходящите случаи на инфектирани с ковид в Индонезия, съобщи БГНЕС.
"Ситуацията в Индонезия не е удобна за разрешаване на интернационалните туристи да посещават страната, в това число Бали ", съобщи шефът на острова. Той не заяви и по кое време визитите на задгранични туристи ще бъдат още веднъж позволени. На остров Бали са регистрирани към 50 смъртни случая и малко над 4 000 инфектирани с ковид. В Индонезия цифрите са доста по-високи - 6 680 смъртни случая от вируса с повече от 153 000 инфектирани, само че се счита, че същинският брой е надалеч по-голям поради лимитираните проби.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР