Българското участие на силните турнири през тази седмица продължава, като

...
Българското участие на силните турнири през тази седмица продължава, като
Коментари Харесай

Томова, Кузманов и Андреев – Муте: Коментирайте днешните мачове


Българското присъединяване на мощните шампионати през тази седмица продължава, като през днешния ден ще забележим в деяние Димитър Кузманов, Виктория Томова и Адриан Андреев.

Първата ни ракета при дамите ще излезе на корта в Будапеща не преди 13:30, като нейна противничка в WTA 125 конкуренцията е №99 Жулия Грабер.

Победителката ще срещне Маяр Шерфил или Анна Каролина Шмьодлова.

Около 15:30 ще следим един от най-интересните мачове за деня – този сред Адриан Андреев и №64 в света Курентин Муте на Чалънджъра в Генуа. При триумф третата ни ракета ще срещне Франческо Пасаро или Раул Бранкаяио.

Димитър Кузманов излиза против втория подложен и №66 в света Тиаго Монтейро в последната среща от програмата на Чалънджъра, която ще е с начален час 20:30.

Освен това не престават и шампионатите от ATP и WTA Тура.

Стан Вавринка ще се изправи против Жоао Соуса в Мец, където ще забележим и други любопитни срещи – Себастиан Корда против Лоренцо Музети и Ришар Гаске против Доминик Тийм. Началният час на тенис деня там е 13:00.

В Токио Паула Бадоса ще опита да потърси по-добри резултатите, откакто единствената ѝ победа в последните пет мача пристигна мъчно в първия кръг на US Open. Нейна съперничка през днешния ден е Кинвен Джън.

Ема Радукану играе в Сеул, където ще се изправи против японката Моюка Учижима, а в Сан Диего през вечерта Маркос Гирон излиза против Томас Ечевери.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР