Българското приложение за мобилни плащания phyre позволява изпращане и получаване

...
Българското приложение за мобилни плащания phyre позволява изпращане и получаване
Коментари Харесай

Българско мобилно приложение превръща смартфона в портфейл

Българското приложение за мобилни заплащания phyre разрешава изпращане и приемане на пари сред потребителите на системата (т.нар „ peer-2-peer " плащания) в действително време - в границите на 1-2 секунди изцяло гратис, без значение къде се намират хората. Моментното отразяване на транзакциите разрешава превеждането на суми когато и да е на денонощието. Зареждането на акаунта е допустимо посредством всички карти VISA и Mastercard, без значение от банката издател. В близко време ще може да се зарежда и с банков превод.

„ phyre е първият fintech артикул в света, с който потребителите могат да цифровизират освен всички свои банкови карти, само че и карти за преданост. Ние на практика отстраняваме потребността от физически портфейл. „ Това е единствено началото ", показва Константин Джелебов, CEO на phyre. В идващите няколко месеца ще бъде дадена опция на потребителите да обменят валута в приложението, което ще трансформира phyre в незаменимо приложение при пътувания в чужбина.

Чрез безконтактните заплащания на ПОС терминал приложението трансформира мобилния телефон в цифров портфейл. „ Phyre поддържа списък на всички транзакции и потребителите могат да наблюдават с лекост наличността по сметката си. За разлика от заплащането с банкова карта, тук направените разноски са още по-нагледно показани и налични, поради което клиентите виждат тъкмо защо харчат парите си ", акцентира Константин Джелебов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР