Българското председателство свърши и проблемите започнаха, коментира премиерът Бойко Борисов

...
Българското председателство свърши и проблемите започнаха, коментира премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов за технически неуредици в ЕП: Председателството ни свърши и проблемите започнаха

Българското председателство свърши и проблемите започнаха , разяснява министър председателят Бойко Борисов във връзка техническите неуредици към отчета му в пленарната зала на Европейския парламент в Страсбург.
 Борисов Пресцентър Министерски съвет
Звукът в залата прекъсна за 40 минути поради разногласия на техническите чиновници и саботажа на евродепутати. Представяте ли си в България да стачкуват преводачите, да загасят тока и да не можем да стартираме даден съвет, попита той.

Всички българи би трябвало да сме горди , уточни министър председателят във връзка прозвучалите единомислещи отлични оценки за работата на България като ръководител на Съвета на Европейски Съюз. „ Благодаря за отличната оценка за България на парламентарните групи, с цел да сме горди всички. България се оправи прелестно , нейните момчета и девойки, мъже и дами, се оправиха прелестно, демонстрираха, че имат и административен, и учредителен, и политически потенциал “, разяснява министър председателят.-->
 Борисов Пресцентър Министерски съвет
Това прави България горда и демонстрира, че сме страна, която другите даже мъчно биха достигнали в доста сфери, добави той на конференция в коридорите на Екологичен потенциал.

 Борисов Пресцентър Министерски съвет
По неговите думи е оценка за нашата страна, че толкоз доста пъти в последните шест месеца у нас са били ръководителите на Европейския парламент, Европейския съвет и Европейската комисия. Българското председателство е и невероятна реклама за самата страна. Когато отново ни пристигна ред, се надявам още по-добре да го създадем, съобщи министър-председателят.
 Борисов Пресцентър Министерски съвет

Предложенията ни по миграцията не престават да отекват, тъй като са в полза на всички, салдото там е открит. Винаги съм държал, че със спокоен, изкусен, не безусловен звук, с диалози се реализира повече , в сравнение с с обиди, нападки и неуважение на непознатото мнение, разясни Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР