Българското първенство по баскетбол ще премине в електронен вариант в

...
Българското първенство по баскетбол ще премине в електронен вариант в
Коментари Харесай

Българският баскетбол преминава онлайн

Българското състезание по баскетбол ще премине в електронен вид в опит да се приспособява към обстановката с ковид. Отборите ще се " завърнат " в онлайн шампионат през април и май, като конкуренцията ще бъде основана на играта NBA 2K20 на игровата подпора Playstation4.

Специалната версия ще разреши на всички състезатели да играят с български отбори. Участието ще бъде гратис, а записването ще става през регистрационна форма на уеб страницата на федерацията, която ще бъде дейна най-късно в петък.

Платформата ще разрешава осъществяване на шампионата в до 16 групи, като всяка от тях ще съдържа по 32 тима, оповестиха от федерацията.

" Планираме в играта да са показани всички тимове от НБЛ и А група. Възможно е всички сформира да бъдат визуализирани с истински екипи и всички реклами върху тях. Рекламните пана от залите също може да бъдат пренесени в играта. Така в огромна степен ще помогнем на клубовете да компенсират корпоративните си сътрудници в изискванията на пресечен действителен шампионат ", съобщи Виктор Кирков, притежател на " Спортс Мениджмънт България ".

Наскоро консултантската компания и федерацията подписаха контракт за партньорство по осъществяване на програмата за развиване на спорта до 2023 година Кирков добави, че води диалози с телевизия с национално покритие, която да излъчва онлайн най-интересните мачове от шампионата.

Програмата на онлайн конкуренцията следва да бъде направена, като мачовете ще стартират в 19 ч. Всеки от виртуалните тимове ще бъде ръководен от един действителен играч, а всички баскетболисти в играта ще бъдат с изравнена мощ.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1097)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР