Българското общество за пореден път е свидетел на поредица от

...
Българското общество за пореден път е свидетел на поредица от
Коментари Харесай

Синдикатът на нефтохимиците: Спрете да развявате дерогацията като пешка и средство за рекет

Българското общество за следващ път е очевидец на поредност от погрешни изказвания за продажбата на бургаската нефтена рафинерия “Лукойл Нефтохим Бургас “. Такава позиция показаха Синдиката на българските нефтохимици.

" Дерогацията за преправяне на съветски петрол и делът на съхраняваните ресурси на петрол и нефтопродукти в страната се трансфораха в разменна монета при преследването на партийни и корпоративни ползи. Гореописаното поражда значителен риск от загуба на работните ни места и гаранции за дълготрайна претовареност на българските нефтохимици. Въпреки многократните обръщения на Синдиката на българските нефтохимици към политически партии и държавни институции, гласът ни не беше чут. Това докара до повишение на общественото напрежение и възникване на неустановеност измежду работещите и техните фамилии ", се споделя още в документа.

“Размотаването на дерогацията като пешка, като средство за рекет против нашия шеф, тормози служащите. Затова и молбата ни е към безусловно всички, които са свързани с тази тематика - да спрат да развяват дерогацията като пешка и да я местят наляво и надясно “, съобщи президентът на Синдиката на българските нефтохимици Павлин Ваковски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР