Българското гейминг общество наскоро стана свидетел на интензивен сблъсък, след

...
Българското гейминг общество наскоро стана свидетел на интензивен сблъсък, след
Коментари Харесай

Отбор ‘Exceptional Gaming’ триумфира в Red Bull Campus Clutch: България, извоюва мястото си на световните финали

Българското гейминг общество неотдавна стана очевидец на натоварен конфликт, откакто Red Bull Campus Clutch, най-големият студентски шампионат в света за известната игра VALORANT, приключи своя квалификационен стадий в България. Това вълнуващо събитие дефинира кой български тим ще има достойнството да показа страната си на идните международни финали, които ще се проведат в Истанбул.

VALORANT – игра, създадена от Riot Games, е извънредно известен тактически шутър от първо лице (FPS), прочут със своя динамичен геймплей и стратегическа дълбочина. Играта бързо закупи известност в спортната сцена, привличайки играчи и почитатели по целия свят с вълнуващата си композиция от тактика и прецизна пукотевица.

Финалните стадии на Българските квалификации видяха четири страхотни тима — GRUM, Eclipse, Galaxy Cerberus и Exceptional Gaming — борещи се за влиятелното място на международните финали. В удивителна проява на умения и работа в екип, Exceptional Gaming – тим, формиран от студенти на SoftUni и Икономическия Университет във Варна – излезе победител, осигурявайки си място на световната сцена.

Двама от членовете на Exceptional Gaming, Димитър ‘Untiltabl3’ Николов и Емануил ‘Zent0x’ Здравков, към този момент бяха потвърдили себе си, като завоюваха второто място в машабен VALORANT шампионат единствено месец по-рано. Още един член на Exceptional Gaming – Василен ‘Outcazt’ Канчев – също е придобил известна доза спортен опит в една от немските VALORANT лиги. Техният опит и увереност бяха основни за триумфа на тима.

Световните финали на Red Bull Campus Clutch ще се проведат от 19-ти до 24-ти ноември, оставяйки на Exceptional Gaming по-малко от месец за подготовка. В Истанбул те ще се състезават против студентски тимове от 34 други страни, всеки от които се бори за купата международен първенец. Ако Exceptional Gaming премине оттатък груповата фаза, почитателите ще имат опция да гледат мачовете им и да ги приветстват онлайн в формалното лъчение на събитието в каналите на Red Bull и техните сътрудници

‘Exceptional Gaming’ имат цялостната поддръжка на цялата гейминг общественост и ние с неспокойствие чакаме представянето им на международната сцена. Пожелаваме им шанс и ще ги следим с интерес.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР