Българското футболно съдийство получи ново международно признание, след като екип

...
Българското футболно съдийство получи ново международно признание, след като екип
Коментари Харесай

Георги Кабаков ще ръководи мач от Шампионската лига

Българското футболно съдийство получи ново интернационално самопризнание, откакто екип от цели осем родни рефери бе назначен да управлява дуел от груповата фаза на Шампионската лига. Това е исторически пробив за българската съдийска колегия, защото до момента дуел от подобен сан не е поверяван напълно на напълно българска бригада.

Главният арбитър Георги Кабаков и помощниците му Мартин Маргаритов и Диян Вълков получиха наряд за дуела сред Галатасарай и ФК Копенхаген, който ще се играе в сряда (20 септември) от 19:45 часа на стадион " Али Сами Йен " в Истанбул. Четвърти рефер на мача ще бъде Георги Гинчев.

Съдийската комисия на УЕФА дефинира Ивайло Стоянов за VAR арбитър, а Драгомир Драганов - за помощник VAR арбитър на упоменатия дуел. Всички те ще бъдат подпомагани от Валентин Ваклинов и Светлин Велков, които ще са оператори по видео повторенията.

В началото на септември ръководената от Кабаков бригада се оправи сполучливо и с играната във Вроцлав европейската подготовка сред Украйна и Англия, която приключи при резулатат 1:1
 Георги Кабаков с влиятелен наряд
Георги Кабаков с влиятелен наряд

Ще води Украйна - Англия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР