Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) удължава срока за

...
Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) удължава срока за
Коментари Харесай

БДВО удължава срока за участие в PR Приз 2018

Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) удължава периода за подадена на кандидатури за присъединяване в тазгодишния конкурс за достижения в региона на връзките в България PR Приз. 

Участниците в тазгодишното 18-то издание на състезанието имат още 10 дни, с цел да подадат поръчките си на уеб страницата на организацията. Крайният период е до 28-и април.

Публичните представяния на проектите-участници ще се проведат на 11-и, 12-и и 13-и май, а церемонията по награждаването на спечелилите ще се организира на 22-и май в Sopharma Towers в София.

Журирането тази година ще протече по друг метод. Шестнайсетте категории ще имат петима разнообразни оценители, само че ще се резервира традицията те да бъдат най-благоприятен микс сред изявени представители от професионални организации в областта на връзките, неправителствения бранш, медиите и университетските среди.

За първи път в журито влизат и ръководителите на сродните организации Николай Караджов, изпълнителен шеф на Българска асоциация на информационните организации (БАКА), Росен Мисов, изпълнителен шеф на Българска асоциация на рекламодателите (БАР) и Христо Христов, ръководител на националната IAB асоциация по цифрови връзки.

По към този момент одобрена традиция членове на журито остават ръководителите на Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА) Катя Димитрова и на Българската академична асоциация по връзки (БААК) проф. Милко Петров, както и основният секретар на рекламния фестивал Mediamixx Георги Кузмов.

Неправителственият бранш ще бъде показан от шефа на Българския дарителски конгрес (БДФ) Красимира Величкова, а медиите - от Максим Майер, публицистичен шеф и шеф на сп. „ Мениджър “, Надя Маринова, основен редактор и ръководещ управител на b2b медия,  Ина Георгиева, основен редактор на сп. „ Твоят бизнес “ и Кирил Вълчев, радио водещ в „ Дарик радио “.

„ Годината беше доста динамична и това се вижда в разнообразните и забавни кандидатури, които получихме досега. Наред с обичайните категории за продуктови и корпоративни връзки, корпоративна обществена отговорност, вътрешни, цифрови, спешни връзки и така нататък, тази година ще наградим и план за създаване на работодателска марка, както и организация и вътрешен информационен екип на годината “, разяснява Мила Миленова, ръководител на УС на БДВО и ръководител на журито на PR Приз 2018. Тя ще бъде единственият член на журито, който ще прави оценка плановете във всички категории.

Конкурсът PR Приз отличава достиженията на информационните експерти и отдели у нас. Провежда се всяка година от 2001 насам. Благодарение на дългогодишната си история и високото публично доверие, PR Приз е един от най-значимите състезания в областта на връзките. Наградите на журито имат тежестта на едни от най-високите оценки в бранша.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР