Българско волейболно трио най-накрая изпита радостта да се завърне на

...
Българско волейболно трио най-накрая изпита радостта да се завърне на
Коментари Харесай

Българско волейболно трио успешно се завърна от Русия

Българско волейболно трио най-сетне изпита насладата да се завърне на родна земя, откакто повече от месец обитава наложително в Русия по време на наложената карантина поради пандемията от ковид.
 Тодор Скримов остава в Енисей
Националът Тодор Скримов, който игра за Енисей (Красноярск) и остава в този клуб и за идващия сезон, някогашният селекционер на мъжкия народен тим на България - Пламен Константинов, който изведе Локомотив (Новосибирск) до първа историческа купа в съветската Суперлига, и някогашният народен селекционер на девойките на България Страхил Балов, който е треньор на подрастващи в Белогорие (Белгород) пътуваха дружно, като съумяха наред да се завърнат у нас. Полетът от Москва бе на 2 май, като тримата към този момент са под карантина.
 Константинов: Планирам да се прибера в България, само че може би с ферибота Варна - Иличовск
" Искам да изкажа моите големи благодарности към Пламен Константинов. Без него нямаше да съумея да се завърна ", разяснява разгорещено за BGvolleyball.com Страхил Балов. " Пламен ми се обади и ми сподели, че има изпратен аероплан от България за прибиране на наши сънародници. Може да се каже, че извадих и шанс, тъй като тези дни имаше един вътрешен полет от Белгород до Москва и аз го хванах. А Тодор Скримов да вземем за пример е чакал два-три дни на хотел в Москва за този полет за 2 май. А на летището в Москва същинско мъртвило…Русия още не е отворила въздушното си пространство за интернационалните полети. Ако не беше Константинов не знам още какъв брой време щях да остана на съветска земя ", добави Балов.
 Пандемията заклещи български треньор в Русия
Той описа още, че съвсем не са усетили полета от диалози и главно от сладките приказки на Пламен Константинов. " Живи и здрави сме всички, а в този момент влизаме в наложителната карантина, само че ще мине леко, тъй като сме вкъщи ", добави още Балов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР