Българско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския

...
Българско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския
Коментари Харесай

Трагедия: Семейство от Плевен катастрофира в Турция, има загинал

Българско семейство от Плевен пострада тежко при злополука в турския град Кютахя, вследствие на това една от пътничката е починала на място, осведоми осведомителната организация ДХА, представена от HABERBG.NET.

При загуба на контрола лидерът на автомобила се преобърнал вследствие на това, 67-годишната Таня Нинкова Парашкевова умира на място, а шофьорa и другите двама пасажери са потърпевши тежко и са настанени в болница.

По предварителна информация лидерът на плевенската регистрация на автомобила Петър Петров (35) изгубил надзор над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанцията край града. Таня Нинкова Парашевова, която заседна в преобърналата се кола, умира на място, а водачът Петър Иванов Петров дружно със брачната половинка му Надежда Николаева Петрова (38) и дъщерята им К.П. (10) са ранени.

На мястото на произшествието незабавно са изпратени екипи на незабавна помощ, служители на реда и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за малко време, откарали потърпевшите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя Евлия Челеби.

Трупът на починалата при злополуката е откарана в моргата на болничното заведение след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от злополуката, добавя ДХА.

Семейството отпътували за Афионкарахисар на отмора, а умрялата жена се занимавала с бизнес в Плевен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР