Българският защитник Валентин Антов започна като титуляр и игра пълни

...
Българският защитник Валентин Антов започна като титуляр и игра пълни
Коментари Харесай

В Италия: Антов с цял мач, Димо Кръстев с над час игра

Българският бранител Валентин Антов стартира като титуляр и игра цялостни 90 минути при загубата на своя Кремонезе с 2:3 като посетител на Палермо в среща от 19-ия кръг на италианската Серия Б.

Домакините направиха поврат в края на дуела с попадения на Федерико ди Франческо в 72-ата и на словенеца Лео Щулац в седмата минута на добавеното време.

Йонуц Неделчеару също се разписа през първата част. За гостите точни бяха Паоло Гильоне в 7-ата и Микеле Кастанети в 32-ата, а попадение на отбора беше анулирано при започване на вторите 45 минути поради засада след интервенция на системата за видеоарбитраж (ВАР).

Кремонезе заема шесто място във краткотрайното класиране с 32 точки, три по-малко от втория Венеция. Лидер е Парма с 41 точки.

По-рано денем младият български бранител Димо Кръстев стартира като титуляр за отбора си Катандзаро различен мач от кръга, само че южняците отстъпиха с 0:1 като посетители на Реджана в 19-ия кръг. Кръстев остана на терена до 62-ата минута, когато беше сменен от словенеца Лука Крайнц.

Това беше първи турнирен мач за 20-годишния бургазлия за отбора на Катандзаро, като досега беше играл единствено в срещи за купата на Италия.

Домакините стигнаха до триумфа с помощта на гола на швейцареца Натан Гирма в 41-ата минута.

Кръстев можеше да се разпише малко преди да бъде сменен, само че се размина с топката при центриране от дясно.

В 25-ата минута на първата част домакините имаха плахи искания за дузпа, виждайки фаул на българина против Пираньоло, само че реферът и хората от стаята за видеопомощ (ВАР) въобще не реагираха.

В края на срещата гостите от Катандзаро натиснаха, с цел да потърсят тъждество, само че по този начин и не стигнаха до голов удар. Така те търпят трета поредна загуба и с 30 точки слязоха на 6-о място. От своя страна Реджана реализира втори триумф и с 23 точки е на 10-ата позиция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР