Българският защитник Георги Пашов продължава да прави много добър сезон

...
Българският защитник Георги Пашов продължава да прави много добър сезон
Коментари Харесай

Георги Пашов беше включен в идеалния отбор на кръга в Румъния за трети път през сезона

Българският бранител Георги Пашов продължава да прави доста добър сезон в румънското състезание, а представянето му беше оценено с ново включване в идеалния тим на кръга.

След като се показа отлично при визитата на неговия тим Академика (Клинчен) на, роденият в Гоце Делчев десен бранител попадна в идеалния тим на 24-ия кръг на румънската Лига

1. Номинацията му е направена в формалната страница на румънското състезание lpf.ro. Приносът на отбраната на Академика Клинчен е изключително значим, защото не позволи попадение против устремилия се към присъединяване в Европа тим на Сепси (Сфънтул Георге).
Георги Пашов за трети път влиза в идеалния тим на кръга, като за последно това се случи през ноември. Но пък в миналата събота затвърди мнението, че е един от най-хубавите десни бранители в Румъния.

" Георги Пашов направи игра в отбрана без огромни неточности. Той и вратарят им Октавиан Вълчану бяха най-хубавите играчи на терена в мача със Сепси OСK ", написа формалната страница на румънското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР