Българският юношески национал - Николай Тодоров се превърна в герой

...
Българският юношески национал - Николай Тодоров се превърна в герой
Коментари Харесай

Ники Тодоров наказа Ливингстън и се превърна в герой за Куин ъф дъ Саут

Българският младежки национал - Николай Тодоров се трансформира в воин за Куин ъф дъ Саут, откакто нощес се разписа против някогашния си Ливингстън в мач сред двата тима от 31-ия кръг на Чемпиъншипа.

Двубоят бе много трагичен и приключи наедно 3:3, а точно плевенчанинът означи изравнителното попадение в добавеното време. Тодоров бе " златна запаса " за Куин ъф дъ Саут, откакто се появи в 81-ата минута на терена, а единствено 10 по-късно, прати топката в съперниковата мрежа.

 Победа над Дънди върна очакванията на Ники Тодоров и Куин ъф дъ Саут за присъединяване в плейофите
Победа над Дънди върна очакванията на Ники Тодоров и Куин ъф дъ Саут за присъединяване в плейофите

Тимът се наложи с 3:2 над своя противник

В момента всяка точка е значима за тима на Тодоров, защото задачата е да съумеят да завършат в Топ 4, с цел да вземат присъединяване в плейофите за промоция в елита следващата година. С това тъждество, отборът събра 42 точки и е единствено на 3 от заветното четвърто място.

Ето какво показа младият гений пред ТОПСПОРТ откакто се разписа във вратата на някогашния си клуб и измъкна значима точка за Куин ъф дъ Саут в битката за Топ 4:

" Да се разпиша против Ливингстън, където прекарах два чудесни сезона, беше много необичайно. Но това е футболът... В живота от време на време би трябвало да приемаш нещата такива каквито са и да бъдеш експерт, да продължиш напред.

Отнасях се към този мач, както към всеки различен в шампионата. Разбира се, че съм доста благополучен, че означих гол. Винаги се веселя, когато съумявам да оказа помощ на тима си ".

 Снимка 340902
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР