Българският вратар Николай Михайлов ще бъде картотекиран в понеделник за

...
Българският вратар Николай Михайлов ще бъде картотекиран в понеделник за
Коментари Харесай

Картотекират Николай Михайлов в Омония

Българският вратар Николай Михайлов ще бъде картотекиран в понеделник за " Омония " (Никозия) и в случай че бъде подготвен, ще се появи на вратата още в мача в четвъртък против " Пафос ", написа кипърският вестник 24sports.com.cy.
Изданието споделя по какъв начин публицистите са заобиколили новия старши треньор на " Омония " Ивайло Петев с очакване да показа първите си усещания от формален мач.
Когато топката отива в нашата отбрана, ние имаме доста проблеми. За тим като " Омония " това не е добре. През първото полувреме топката два пъти беше изстреляна към нашия вратар и получихме два гола. Мачът с " Пафос " е извънредно значим, защото този противник също има упоритости да се класира за топ 6 и присъединяване в борбата за купата. Ясно е, че мъчно ще променим тима единствено с 1-2 прехвърлянето през зимата. Трябва да вдигнем равнището на наличните футболисти, да ги подобряваме както самостоятелно, по този начин и групово. Иначе като цяло играта беше под наш надзор. Футболистите направиха това, което могат сега. Пропуснахме и дузпа, тъй че сами сме си отговорни, сподели Ивайло Петев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР