Българският волейболен специалист Атанас Петров подаде оставка като старши треньор

...
Българският волейболен специалист Атанас Петров подаде оставка като старши треньор
Коментари Харесай

Атанас Петров подаде оставка като треньор на гръцкия Орестиада

Българският волейболен експерт Атанас Петров подаде оставка като старши треньор на новака в гръцкия хайлайф Атлос (Орестиада) дни преди старта на локалния шампионат, който стартира в събота, заяви sportsfeed.gr .
 Нефтохимик с победа и загуба в контролите против Орестиада Нефтохимик с победа и загуба в контролите против Орестиада
" Искаме да обявим, че прекратяваме по взаимно единодушие взаимоотношенията си с българския треньор Атанас Петров, който по време на престоя си на пейката на нашия тим показва нравственос и професионализъм. Искаме да благодарим за господин Петров за свършената работа до момента и да му пожелаем всичко най-хубаво в персонален и в професионален проект ", се споделя в формалното известие на клуба.

Петров беше назначен на поста през лятото и води състава в срещите от първата групова фаза на шампионата за Купата на Лигата в края на предходната седмица, като Орестиада съумя да се класира в идващия стадий на конкуренцията след победи в по три гейма над ОФИ и над Аристотелис и проваляне в четири гейма от домакина Полихнис.

След дуелите от управата на клуба, обаче, са изразили недоволството си от представянето на тима, макар класирането напред, в резултат на което Петров е решил да напусне. В Орестиада към този момент имат и подготвен вид за заместител на българина и това е локалният треньор Янис Орфанос.

45-годишният Петров през предишния сезон водеше женския отбор на Казанлък взаимно с националния тим на България за девойки до 18 години. Преди това той работи пет години с мъжкия Хебър (Пазарджик).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР