Българският център и неговият италиански отбор Бундже (Равена) нямаше шансове

...
Българският център и неговият италиански отбор Бундже (Равена) нямаше шансове
Коментари Харесай

Краси Георгиев и Равена без шанс срещу Малийе Пиянго в първия полуфинал за Чалъндж къп

Българският център и неговият италиански тим Бундже (Равена) нямаше шансове в първия мач от полуфиналите на третия по мощ европейски клубен шампионат Чалъндж къп. Георгиев и компания паднаха вкъщи от турския Малийе Пиянго (Анкара) с 0:3 (21:25, 19:25, 23:25) в първата среща посред им, играна пред към 2000 фенове в зала " Палацо Мауро де Андре ".

Мачът-реванш е в сряда (21 март) от 17,30 часа българско време в Анкара. Равена би трябвало да направи знамение и да завоюва с 3:0 или 3:1, с цел да стигне до така наречен " златен " гейм. От друга страна волейболистите на Малийе се нуждаят единствено от два извоювани гейма, с цел да се класират на финала за Чалъндж къп.

Краси Георгиев стартира като титуляр за домакините, само че бе заменен във втория гейм от Марко Вители. Българинът се регистрира с една единствена точка от офанзива . Най-резултатен за Равена пък бе австриецът Паул Бухегер с 19 точки (2 аса и 47% успеваемост в атака). За отбора на Малийе над всички бе естонският национал Оливер Венно със страхотните 23 точки (2 блока, 4 аса и 53% успеваемост в атака) за успеха. Македонският разпределител и някогашен състезател на българския Марек Гьорги Гьоргиев също показа мощно цялостен мач и приключи с една точка за триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР