Българският треньор на Гьозтепе - Станимир Стоилов, изрази задоволството си

...
Българският треньор на Гьозтепе - Станимир Стоилов, изрази задоволството си
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Когато сме заедно, никой не може да ни спре

Българският треньор на Гьозтепе - Станимир Стоилов, изрази задоволството си от трагичната победа над Трабзонспор с 2:1 вкъщи.

По думите на Стоилов играчите му не са усещали, че играят близо час с човек по-малко и са показали футбола, който желаят и самият той изисква.
 Mъри взе скалпа на първи огромен гранд в Турция
Mъри взе скалпа на първи огромен гранд в Турция

Гьозтепе с влиятелен триумф над Трабзонспор

" Страхотна победа за нашия тим. Успяхме да победим доста мощен тим с доста добър треньор. Нашата сила и позиция на терена бяха на безусловно доста високо равнище. Играта ни отрази динамичния футбол, който желаеме да практикуваме ", почна Стоилов.

" Моите футболисти не усещаха, че са с човек по-малко на терена. Напротив, все едно бяхме с 12 души. Нашите почитатели бяха като спомагателен състезател със силата, която ни дадоха. Гордея се с нашите играчи, почитатели, треньори и чиновници, които способстваха за този триумф. Постигнахме го дружно. Когато сме дружно, никой не може да ни спре. Сега би трябвало да продължим да работим със същата мотивация и да демонстрираме футбола, който желаеме на терена ".

" С тази днешна победа играчите видяха какъв брой високи са равнището и капацитетът ни. Ще продължим да работим по същия метод ", сподели още Стоилов след успеха над Трабзонспор, спечелил купата в Турция преди две години.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР