Българският тенисист Адриан Андреев загуби в четвъртфиналите на турнира от

...
Българският тенисист Адриан Андреев загуби в четвъртфиналите на турнира от
Коментари Харесай

Адриан Андреев загуби в четвъртфиналите на Чалънджър-а в Порто

Българският тенисист Адриан Андреев загуби в четвъртфиналите на шампионата от сериите " Чалънджър " на твърди кортове в португалския град Порто.

Третата ни ракета в мъжкия тенис отстъпи с 4:6, 3:6 на италианеца Лука Нарди и по този начин за втора поредна седмица не съумя да се класира за полуфиналите на конкуренция от сходна категория, откакто преди седмица Адриан бе спрян от французина Артур Риндеркнех в Цуг, Швейцария.

Двубоят против Нарди стартира мъчно за Андреев, който позволи пробив още в откриващия гейм и до края на първия сет по този начин и не съумя да го върне, губейки първата част с 4:6.

Вторият още веднъж започва положително за италианеца, който поведе с 3:1, само че този път Адриан реагира и възвърне равенството при 3:3. За страдание, след това българинът загуби идващите три гейма, а с това и мача след близо 90 минути престой на корта.

Въпреки това проваляне с представянето си в Портo Адриан Андреев си заслужи 25 точки за международната класация, които ще му оказват помощ да се изкачи до рекордното за 183-о място в класацията на АТР.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР