Българският тенисист Адриан Андреев допусна драматична загуба в първия си

...
Българският тенисист Адриан Андреев допусна драматична загуба в първия си
Коментари Харесай

Адриан Андреев пропиля шест мачбола и започна новия сезон с драматична загуба

Българският тенисист Адриан Андреев позволи трагична загуба в първия си дуел за новия сезон, откакто отстъпи с 1:2 сета на поляка Макс Кашниковски в среща от първия кръг на шампионата от сериите " Чалънджър " в Оейраш, Португалия.

Третата ни ракета позволи проваляне с 6:3, 6:7(10), 3:6 по-късно повече от три часа игра, като несъмнено може да съжалява за пропуснатите шансове във втория сет.

След като Андреев осъществя три пробива по пътя към триумфа си в първата част с 6:3, във втората и двамата тенисисти съумяваха да задържат подаванията си, с цел да се стигне до тайбрек. В дългия гейм Адриан пропиля цели шест благоприятни условия да затвори мача и в последна сметка загуби трагично с 10-12 точки, с което Кашниковски изравни резултата в сетовете.

Полякът придвижи насъбраната самодейност и при започване на третата решителна част, в която той поведе небрежно с 3:0 и без особени проблеми затвори срещата с 6:3.

Така, Макс Кашниковски се класира за втория кръг в Оейраш, където чака спечелилия от дуела сред участващия с " уайлд кард " португалец Жоао Домингеш и американския квалификант Ноа Рубин.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР