Българският тенис ас Григор Димитров ще се изправи срещу кореец

...
Българският тенис ас Григор Димитров ще се изправи срещу кореец
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу кореец или британец във Вашингтон

Българският тенис ас Григор Димитров ще се изправи против кореец или британец в първия си мач от шампионата от сериите АТР500 във Вашингтон - единственото събитие в Съединени американски щати от тази категория на международния тур и едно от шестте подгряващи US Open.

Като четвърти подложен в главната скица хасковлията стартира присъединяване си от втори кръг, където ще срещне спечелилия от двойката Хьон Чун - Кайл Едмънд. Димитров е във втората половина на схемата, където по-високо подложен от него е Кей Нишикори (2), с който надлежно може да се срещнат на полуфиналите. Преди това обаче за първата ни ракета има възможен конфликт със Стив Джонсън в трети кръг, а на четвъртфиналите евентуално може да срещне петия подложен Александър Зверев или 10-ия Ник Кирьос. Димитров отпадна в първия си мач предходната година от Дан Еванс с 4:6, 4:6 и надлежно няма да пази точки за международната класация.

Първи в схемата е Доминик Тийм, а трети - Милош Раонич, който дружно с Григор получи “уайлд кард” за шампионата с награден фонд 2 002 460 $. Началото е на 29 юли, а финалът е на 6 август.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР