Българският телеком Vivacom е на четвърто място в света по

...
Българският телеком Vivacom е на четвърто място в света по
Коментари Харесай

Vivacom е на четвърто място в света по скорост на мобилната мрежа

Българският телеком Vivacom е на четвърто място в света по скорост на мобилната мрежа през второто и третото тримесечие на 2020 година, съгласно ранглиста Ookla, международен водач за тестване на интернет скорост.
Българският оператор получава Speed ​​Scores 86.40, със междинна скорост на евакуиране (download) 73.36 Mbps и на качване (upload) – 18.10 Mbps., написа авторитетното издание.
Класацията се дефинира от Speedtest, благодарение на Speed ​​Scores, който включва премерване на скоростта на download и upload на всеки снабдител, с цел да оцени достигнатите скорости в мрежата. За да бъде избран за топ провайдър резултатът на оператора в Speedtest би трябвало да заема най-малко 3% от извадка за даден географски район.
През септември Ookla дефинира Vivacom за номер едно в Европа за първите шест месеца на 2020 година за най-бърза мобилна мрежа.
Лидер в сегашната ранглиста е Etisalat от Обединените арабски емирства, който получава Speed ​​Scores от 98.78. Средната скорост на download на оператора е 115.89 Mbps, а на upload – 25.69 Mbps.
Още по тематиката четете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР