Българският талант Никола Илиев продължава да бележи голове за младежкия

...
Българският талант Никола Илиев продължава да бележи голове за младежкия
Коментари Харесай

Талантът Никола Илиев вкара и на Юве

Българският гений Никола Илиев продължава да бележи голове за младежкия тим на Интер (Милано), като този път се разписа във вратата на Ювентус.

Срещата от шампионата на младежките тимове на Италия приключи 1:1, като двата тима си размениха по един гол от дузпи през второто полувреме, осъществени от Луис Хаса и Никола Илиев.

След почивката ситуациите не бяха доста, само че Хаса си завоюва самичък дузпа в 64-ата минута и я вкара за 1:0. 10 минути преди края одеве появилият се на терена Еспозито беше повален в наказателното поле и от 11-те метра Никола Илиев беше прецизен за 1:1.

След този миг мачът като че ли се отвори и в 84-ата минута германецът Кенан Йълдъз уцели страничната греда с мощен удар от ляво. Никола Илиев също можеше да се разпише единствено след още две минути, само че бранителят на домакините Скалия подложи тялото си и топката беше блокирана. Роденият в Русе атакуващ полузащитник беше заменен от треньора си Кристиан Киву в заключителните секунди на срещата.

За Илиев попадението нощес е под номер 7 за сезона във всички шампионати – състезание на Италия Примавера и младежката Шампионска лига на УЕФА. Отборът обаче надалеч не се показва толкоз добре в локалното състезание, защото е 16-и от 18 тима в Лига Примавера 1 след 11 изиграни кръга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР