Българският стрийминг пазар става все по-конкурентен. След като преди седмица

...
Българският стрийминг пазар става все по-конкурентен. След като преди седмица
Коментари Харесай

HBO MAX заменя HBO GO в България от март

Българският стрийминг пазар става все по-конкурентен. След като преди седмица стана ясно, че Disney+ ще дебютира тук през лятото, от НВО оповестиха, че платформата на WarnerMedia HBO Max ще тръгне в България от 8 март. Тя ще размени употребената от десетки хиляди българи HBO GO, като ще предложи достъп до наличие на Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, HBO и Max истински продукции.
Намаление за сегашните клиенти
Всички съществуващи профили в HBO GO ще бъдат автоматизирано трансферирани към новата услуга и по този начин потребителите ще получат неотложен достъп до нея. Цената за пряк абонамент ще се повиши от 3.99 сега на 4.99 евро на месец. Но като промоция всички настоящи клиенти ще заплащат цена от 3.30 евро на месец, което е отстъпка от 33%. Годишният абонамент също e понижен с 30% - 39.90 евро. Услугата ще бъде предлагана и от мобилните оператори и дистрибутори на телевизия. Все още не е ясно дали ще има промени за ползващите HBO GO с дълготраен контракт през телекомите.

Един от плюсовете на новата платформа е опцията клиентите на НВО MAX да могат да гледат премиерните филми 45 дни след стартирането им по кината без в допълнение възнаграждение. При стартирането на услугата налични ще бъдат хитови продукции като " Матрицата: Възкресения " и " Дюн ".

От 8 март приложението HBO GO ще спре да бъде интензивно и потребителите ще би трябвало да конфигурират новото HBO Max. Достъпът ще е през до момента употребените имейл и ключова дума. Както и до момента, стрийминг услугата ще може да бъде употребена през разнообразни устройства и платформи - смарт тв приемници, стрийминг джаджи, игрови конзоли, мобилни телефони и така нататък С прибавянето на България и още 14 страни в Европа HBO Max към този момент ще е налична в 61 територии в Америка и Европа. Целта на WarnerMedia е да унифицира стрийминг предложенията си в целия свят с една обща платформа.
Реклама Колкото повече...
Така на българския стрийминг пазар към този момент ще участват всички най-големи световни платформи. От Walt Disney Company оповестиха преди седмица, че Disney+, ще дебютира на българския пазар през лятото. През нея потребителите ще имат достъп до филми и сериали на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic. Освен нея и HBO MAX на пазара са и Netflix, Amazon Prime Video и Аpple TV+. По неофициални данни водач по консуматори сега е HBO GO, която е най-дълго на пазара и чието наличие е напълно преведено. Глобалният водач Netflix (с 222 млн. клиенти в цялостен свят) публично дебютира тук при започване на 2016 година и се предлага с три разнообразни абонаментни проекта - главен за 7.99 евро на месец, общоприет за 9.99 евро на месец и премиум за 11.99 евро на месец. Prime Video на Amazon пък коства 5.99 eвро на месец. Apple TV+ се предлага за 9.99 лева на месец.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Константин Николов
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР