Българският старши треньор на Верона Волей Радостин Стойчев класира воденият

...
Българският старши треньор на Верона Волей Радостин Стойчев класира воденият
Коментари Харесай

Радо Стойчев получи червен картон, а след това стресна коментаторите на RAI

Българският старши треньор на Верона Волей Радостин Стойчев класира воденият тим на 5-о място в постоянния сезон в Суперлигата на Италия.

По време на последната среща на тима от 22-ия кръг Верона се наложи като посетител над Цистерна с 3:1 гейма, само че изява на Радо Стойчев в 4-ия гейм стана причина всички да приказват за него в Италия.
 Алекс Грозданов и Верона приключиха с победа постоянния сезон в Италия Алекс Грозданов и Верона приключиха с победа постоянния сезон в Италия
При 23:19 и 2:1 гейма в интерес на Верона Радостин Стойчев получи червен картон от основния арбитър Убалдо Лучени, написа най-авторитетният волейболен уебсайт в Италия и света Volleyball.it.

Веднага по-късно българският треньор внезапно отиде при коментаторите на дуела от телевизия RAI и изиска да види повтаряне на случилото се, само че стресна съществено коментаторите да дуела.

Верона приключва твърдо на 5-о място в крайното класиране с 14 победи, 8 загуби и 37 точки. Така на 1/4-финалните плейофи Алекс Грозданов и съотборниците му ще играят с 4-ият в подреждането, първенецът Лубе, с национала Александър Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР