Българският специалист Ивайло Петев е вариант номер 1 за нов

...
Българският специалист Ивайло Петев е вариант номер 1 за нов
Коментари Харесай

Ивайло Петев пред завръщане в Полша

Българският експерт Ивайло Петев е вид номер 1 за нов треньор на полския Лехия (Гданск), заяви уеб сайтът gol24.pl. " Зелено-белите " от Гданск са на предпоследното 17-о място с 22 точки, на 3 от избавителното 15-о място. Тимът от северното пристанище няма победа в последните пет мача и ситуацията на треньора Марчин Качмарек наподобява към този момент много комплицирано.

Бившият нападател Лукаш Гикевич осведоми в профила си в Туитър, че Лехия се е свързала с Ивайло Петев - някогашният треньор на националния тим на Босна и Херцеговина.

" Лехия Гданск приготвя идването на някогашния селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев. Вече имаше позвъняване ", написа футболистът и ефирен специалист в обявата си.

Полските почитатели познават добре 47-годишния треньор от Ловеч. През 2019-2020 година той беше отпред на Ягелония (Бялисток). Петев обаче не направи кариера в полското състезание. Активът му с тима беше шест победи, пет равенства и шест провали. В края на юли 2020 година българският треньор беше уволнен..

Българинът направи кариера в Омония (Никозия) и Динамо (Загреб) преди да поеме националния тим на Босна и Херцеговина.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР