Българският специалист Илия Груев отрече информациите, че е постигнал споразумение

...
Българският специалист Илия Груев отрече информациите, че е постигнал споразумение
Коментари Харесай

Илия Груев отрече за споразумение с Вердер

Българският експерт Илия Груев отхвърли информациите, че е постигнал съглашение да влезе в треньорския щаб на Вердер (Бремен) от новия сезон като асистент на Флориан Кофелд, оповестява " Майн Вердер ".

" Това не дава отговор на истината ", съобщи Груев, който за последно води немския втородивизионен Дуисбург, само че беше освободен през октомври предходната година поради незадоволителни резултати.

A star of the future turns 19 today!

Happy birthday to our U19s captain Ilia #Gruev! #werder pic.twitter.com/lrVaSQp2Hq
— SV Werder Bremen EN (@werderbremen_en) 6 май 2019 година Изданието показва, че Кофелд и Груев се познават добре и се почитат.
Именно Кофелд е в основата на привличането на сина на Груев - Илия Груев-младши, в школата на Вердер от Ерфурт през лятото на 2015 година, а в следствие той му е и ментор при юношите до 16 години.

Кофелд високо цени качествата на младока и още предходната година го взе на лагер с представителния тим като 18-годишен, а през април Груев-младши подписа първи професионален контракт с клуба от Бремен.

" Майн Вердер " показва, че още е рано да се приказва за взаимна работа сред татко и наследник във Вердер, като добавя, че в България Груев-старши е спряган за възможен нов старши треньор на Левски или на националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР