Българският щангист Карлос Насар говори пред БНТ при завръщането си

...
Българският щангист Карлос Насар говори пред БНТ при завръщането си
Коментари Харесай

Карлос Насар за скандала в щангите: Беше ясно, че има пари, които се подхвърлят под масата

Българският щангист Карлос Насар приказва пред Българска национална телевизия при завръщането си в България след триумфа на Световната купа в Доха, където нашето момче сграбчи първото място в категория до 89 кг, като също така усъвършенства и международния връх в придвижването изтласкване.

Този му триумф обаче през последните дни остана в сянката на абсурда със арестувания за искане на рушвет в размер на 62 хиляди лв. чиновник на спортното министерство, който се оказа наследник на треньора на националния тим по повдигане на тежести Иван Иванов, написа.

По думи на Насар той самият не е знаел за тази обстановка, само че загатна, че всички са били наясно, че се дават " пари под масата " и разкри, че от много време не тренира дружно с останалите щангисти от националния тим.

" За тази грозна обстановка, подкупи и сходни неща, не знам, не мога да ви кажа детайлности, обаче на всички ни беше ясно, че там има пари, които се подмятат под масата. Някои може да не знаят, че аз от много време не упражнявам в националния тим. Там бяха почнали да се минават всевъзможни морални граници, като тези със абсурда с Неделчо Колев. Бяха почнали да ни стопират заплатите съзнателно, защото счетоводителят е партия на Иван Иванов. Неделчо Колев спираше заплатата на Иван и те не предаваха доклада и спираха да дават и нашите заплати. След това ни караха да вършим видеа, в които да желаеме промяна на управлението. Вменяваше ни се възприятие за взаимност ", стартира българският играч.

Повече четете.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР