Българският шампион Лудогорец излиза срещу Бетис днес във втори кръг

...
Българският шампион Лудогорец излиза срещу Бетис днес във втори кръг
Коментари Харесай

Ще вземе ли Лудогорец скалпа и на Бетис?

Българският първенец Лудогорец излиза против Бетис през днешния ден във втори кръг от груповата фаза на Лига Европа. Срещата в Испания е от 22:00 часа българско време.

Разградчани към момента са в еуфория след успеха на носителя на трофея на Лигата на конференциите - Рома, и ще се надяват да повторят си. Точката също няма да неприятен вид " орлите ", а пред мощната си офанзива, това няма да е такава изненада

На „ Бенито Виямарин “ обаче няма да е по никакъв начин елементарно. Домакините също ще търсят нови три точки, с цел да останат едноличен водач в групата, а и надали ще има някакво подценяване след видяното в първия кръг. Добра вест за българите е, че Мануел Пелегрини няма да може да разчита на някои съществени футболисти - Набил Фекир, Хуанми, Виктор Камараса и Виктор Руис, а под въпрос е десният бек Сабали.

Фаворитът в срещата е явен. Бетис дрои са измежду любимците за спечелването на целия шампионат. За срещата от Betano оферират 1,40 коеф. за единицата, а за победа на разградчани е 7,20, което е показателно какви шансове се дават на Лудогорец.

Сблъсъкът допуска попадения от двете страни по тази причина залозите г/г и над 2,5 гола са най-логични. Ставките за тях са - 1,91 и 1,70. коеф.

Убедителен триумф за Бетис може да ви донесе сериозна  - севилци да победят с над 2 гола разлика е 3,7 коеф.

Друг добър залог с победа за домакините е 1 с г/г, за което букмейкъра ще умножи ви по 3.

Патриотични прогнози пък също не са за занемаряване. Равенство или триумф за българите се прави оценка на 3 коеф., а Лудогорец да отбелеци най-малко два гола без значение от крайния резултат е 4,25. Вижте повече оферти на уеб страницата на.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР