Българският шампион и хегемон у нас в последните години -

...
Българският шампион и хегемон у нас в последните години -
Коментари Харесай

Лудогорец не убеди, но победи Будучност в Шампионска лига

Българският първенец и хегемон у нас в последните години - Лудогорец, се класира за втория квалификационен кръг в , откакто надви като посетител над черногорския Будучност с 3:1.
" Орлите " започнаха по прелестен метод и поведоха с 2:0 за негативно време. Последва отблъскващ спад до края на полувремето, само че за благополучие на разградчани, те позволиха единствено 1 попадение в този интервал. В 3-тата минута от добавеното време гостите се възползваха от разредената защита на Будучност и вкараха и 3-ти гол.
 ПСЖ в профил Република България Лайпциг и ще играе на край в Шампионска лига ПСЖ в профил Република България Лайпциг и ще играе на край в Шампионска лига
Френският първенец Пари Сен Жермен ще играе на край в Шампионска лига за пръв път в клубната си история! Парижани отстраниха...
Лудогорец ще се изправи против надалеч по-сериозно затруднение в идващия стадий - датският първенец Мидтиланд, където играе и българският национал Божидар Краев. Срещата е след седмица. Преди това обаче, " орлите " ще гостуват на Черно море в събота (22.08) от 21:00 часа.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Още преди да е приключил сезон 2019/20 - Лудогорец стартира нова акция в , като се изправя против Будучност в първия квалификационен кръг от шампионата. Срещата в Черна гора ще стартира в 21:00 часа българско време и ще можете да я следите
Както знаете, конфликтът ще бъде решен в една среща, а спечелилият ще се изправи във втория квалификационен кръг от Шампионска лига против датския първенец Мидтиланд.
 Къде да гледаме полуфинала Република България Лайпциг - ПСЖ в Шампионска лига? Къде да гледаме полуфинала Република България Лайпциг - ПСЖ в Шампионска лига?
Тази вечер ПСЖ и Република България Лайпциг ще дефинират първия полуфиналист в Шампионска лига. Срещата е от 22 часа на стадион " Луш " в Лисабон. Париж...
" Орлите " мечтаят за нова опция да играят в груповата фаза на Шампионска лига, а точно през днешния ден стартира походът към това. Разградчани не впечатляват в последните мачове от остарелия и първите от новия сезон в Първа лига, като сигурно не се намират в най-хубавото си положение. Въпреки това, когато се стигне до европейски мачове, мотивацията и представянето на Лудогорец постоянно са на по-високо равнище.
Будучност загуби последния си дуел от елита на Черна гора, допускайки проваляне от Дечич с 2:0. Отборът ще има тежко тестване във вътрешното състезание единствено няколко дни след мача с Лудогорец, откакто ще се изправи против главния си съперник от предишния сезон - Сутиеска.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР