Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев започва втора

...
Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев започва втора
Коментари Харесай

Петев коментира жребия на Босна

Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев стартира втора квалификационна акция отпред на балканската страна. Босненците се паднаха в Група 3 на Лига В на шампионата, като с някои от съперниците имат остарели сметки за споразумяване. В момента Петев е в Лос Анджелис, където Босна и Херцеговина единствено с тим от играчи от локалната лига ще играе контролна среща със Съединени американски щати. Мачът е на 19 декември от 3,00 часа българско време.

“Много се веселя, че още веднъж ни се падна Финландия. Имаме да си връщаме за загубата в квалификациите за Световното състезание. Имаме още Черна гора и Румъния. Смятам, че и трите други тима, както и ние, имаме шансове да приключим преди всичко. Всичко зависи от нас самите”, съобщи Ивайло Петев.

“Трябва да бъдем доста по-добри от това, което показахме в предходните квалификации. Освен Финландия, имахме и още задоволително други мачове, които да проучваме къде сме били положителни да бъдем още по-добри, къде сме били слаби и сме бъркали, да понижим до най-малко тези неточности. Най-важното е да напредваме и да бъдем още по-силни”, продължи българският експерт.

Странно и извънредно е националните тимове да играят четири мача в границите на 10 дни, само че това ще се случи от 2 до 13 юни 2022 година.

“Виждате по кое време ни се пада да играем мачовете в Лигата на Нациите - интервал, в който играчите са най-изтощени и физически, и душевен. Но подобен е календарът на УЕФА и нямаме право на избор. Трябва да намерим мотивация да играем добре и да изиграем добра акция, това е най-важното”, приключи Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР