Българският производител и оператор на товарни дронове Dronamics обяви подписването

...
Българският производител и оператор на товарни дронове Dronamics обяви подписването
Коментари Харесай

Българската Dronamics ще си партнира с една от най-големите логистични компании в света

Българският производител и оператор на товарни дронове Dronamics разгласи подписването на писмо за желание с логистичната компания Aramex. Целта са световни безпилотни въздушни доставки.

Aramex е една от най-големите компании в логистичния бранш - тя придвижва по 100 млн. имота годишно. Създадена е през 1982 година, като централата ѝ е в ОАЕ и е листната в Дубай.
 Свилен Рангелов: Основният хъб за развиването на Dronamics остава в България
Свилен Рангелов: Основният хъб за развиването на Dronamics остава в България

Товарните дронове са не просто бързо и преференциално решение, само че и късмет за отдалечените региони, разяснява изпълнителният шеф на компанията

В рамките на партньорството Aramex ще предлага технологиите на Dronamics в по-голям мащаб, излиза наяве от известието до медиите. Дроновете могат да бъдат по-бързи, евтини и екологични от обичайния превоз и се нуждаят от по-скромна инфраструктура, като това ги прави подобаващи за експресни доставки, в които компанията от ОАЕ има насъбрана експериза.
 Българската Dronamics и Emirates Post Group със съглашение за доставки в ОАЕ и Персийския залив
Българската Dronamics скоро може да разнася пощенски колета в Дубай, Абу Даби и други емирства

Пощенската работа ще тества безпилотни доставки с товарните дронове

На нейна територия българският дрон пионер към този момент има и друго партньорство - с пощенските служби на страната, които ще тестват безпилотна въздушна доставка на междинни и далечни дистанции.

Dronamics и Aramex в началото ще работят по общи планове в ОАЕ, само че по-късно се възнамерява работа и на значими пазари като Южна Африка и Австралия.

" Имаме удоволствието да си партнираме с Dronamics, с цел да проучим опциите на техните товарни дронове в границите на нашите интервенции. Това е в унисон с непрекъснатите ни старания за потребление на нововъведенията за повишение на оперативната успеваемост, обезпечаване на извънредно потребителско преживяване и минимизиране на въглеродния ни отпечатък в ОАЕ и в световните ни интервенции ", е представен да споделя Алаа Сауди, основен действен шеф на Aramex - Управление на експресни транспорти

Очакването е първите полети да се състоят през идната година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР