Българският президент Румен Радев отхвърли поканата на Министерския съвет той

...
Българският президент Румен Радев отхвърли поканата на Министерския съвет той
Коментари Харесай

Боян Чуков: Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември

Българският президент Румен Радев отхвърли поканата на Министерския съвет той да управлява българската делегация и да взе участие в срещата на държавните и държавни ръководители на страните членки на НАТО във Вашингтон.

" И европейците, и страните членки на НАТО от Западна Европа - нямат единно мнение. Не единствено в Унгария, освен в Словакия, само че и други страни стартират да имат по-овъртолени позиции, пробват се да се ситуират в бъдещето. Виждаме сред нашия министър председател и нашия президент двете линии, които ги има в Съединени американски щати ", коментира международният анализатор Боян Чуков в " Денят ON AIR ".

В България не се случва нещо кой знае какво по-различно от това, което виждаме в другите страни, сподели гостът.

" Срещата във Вашингтон сега ще се съобрази с това, което не се вижда на пръв проект. Усещаме, че има някакви подмолни сделки. Има някакви договаряния сред американците и руснаците, останалите не са в течение ", уточни Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога подвига мизата, само че не договаря с руснаците, акцентира още Чуков: " Зеленски е по-скоро представител ".

Първият за тази акция избирателен спор се организира сред сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън и противника му - Доналд Тръмп.

" Американските медии са безапелационни, че Байдън е изгубил, в това число и демократите. Големите финансови спонсори на демократическата партия желаят промяната на Байдън. Най-големият му триумф, който регистрират, е, че не е паднал, до момента в който е бил в залата. Шоуто беше направено по необикновен метод - нямаше аудитория, микрофонът се изключваше. Това, че се организира рано може би ще даде мотив Байдън да бъде сменен. Говори се, че може да бъде сменен с Мишел Обама. Много евентуално е Джо Байдън да не стигне до изборите през ноември ", проучва гостът.

Мишел Обама може по-достойно да показа демократите, на мнение е Чуков.

" В момента виждаме, че Доналд Тръмп ще завоюва изборите. Америка е страна на огромните изненади. Тръмп смени своите позиции - не е толкоз срещу въоръжаването на Украйна. Американците имат традиция и доста неуместните президент да ги прострелват. Доналд Тръмп няма да се спъне на финала. Всички се приготвят за идването му в Белия дом. Не чакам промени в Съединени американски щати и позицията на Съединени американски щати. Европа се готви за измененията, които ще настъпят в края на годината, след идването на Тръмп на власт ", заключи Чуков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР