Българският представител в Европейската агенция по лекарства проф. Илко Гетов

...
Българският представител в Европейската агенция по лекарства проф. Илко Гетов
Коментари Харесай

Проф. Илко Гетов: През втората половина на 2022 г. COVID-19 ще се самоунищожи

Българският представител в Европейската организация по медикаменти проф. Илко Гетов предвижда, че през втората половина на 2022 година COVID-19 ще се самоунищожи, т.е., ще се отдръпне - SARS- Covid-2.. Проф. Гетов се базира на огромно изследване на немски откриватели, което предвижда точно тъкмо това. 

Експертът посочи, че " има учени, които споделят, че това ще се трансформира в по този начин наречената ендемична болест, ще се появява в популации, където е ниско ваксиналното покритие. Разработват се към този момент панкоронавирусни ваксини, които да обгръщат цялата гама от коронавируси, тъй като вирусите са ретровируси, коронавируси и по този начин нататък, работи се доста настойчиво в тази тенденция - обща ваксина за всички коронавируси въобще в бъдеще ", проучва обстановката специалистът.
Илко Гетов: Лекарствата против COVID-19 не анулират изгодата от имунизацията
Лекарствата против COVID-19 евентуално ще бъдат налични през първото тримесечие на 2022 година. Ние обаче не би трябвало на 100% да разчитаме н...

Според проф. Илко Гетов, страните са реагирали остро против Омикрон поради идните празници. Омикрон нажежи до алено страни, медици и медии. Според специалисти никой от познатите разновидности на SARS-CoV-2 не има подобен богат коктейл от разновидности, изясни Гетов. " Доколкото знам, 20 и няколко, съвсем 30 разновидности има Омикрон, което към този момент е съществено доказателство, че самият вирус се трансформира дотам, че може и да изгуби своята виталност и да се самоунищожи по този начин, както е имало други вируси, както SARS-1 примерно преди 12 години ", добави той.

Още:

 

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР