Българският представител на Евровизия 2021 Виктория взе участие в най-популярното

...
Българският представител на Евровизия 2021 Виктория взе участие в най-популярното
Коментари Харесай

Нашата Виктория от „Евровизия“ побърка испанците СНИМКИ/ВИДЕ...

Българският представител на Евровизия 2021 Виктория взе присъединяване в най-популярното телевизионно шоу в Испания. Там тя извърши песента “Growing Up is Getting Old”, с която ще показа България на състезанието в Ротердам на 20 и 22 май. При гостуването си в Мадрид Виктория съумя да се срещне и с испанския представител Блас Канто.



Поканата за присъединяване Виктория получава от телевизионното предаване “Rocío, contar la verdad para seguir viva” след хиляди изявления на меломани в обществените мрежи, както и след многочислени публикации в едни от най-популярните испански медии. Участието на българката провокира голям интерес в Испания и беше гледаното от близо 2 милиона и половина фенове. Виктория зарадва месната аудитория с осъществяване на специфична версия на “Growing Up is Getting Old”, в която част от песента беше на испански.



Геновева Христова, продуцент на Виктория и на българското присъединяване за Евровизия 2021 от страна на Лигна Груп, споделя: “Зад пробива в Испания стои доста работа на нашия страховит екип. Това е голяма стъпка - освен за Виктория, само че и за цялата музикална промишленост в България. Радвам се, че толкоз огромни експерти наблюдават новите български гении. Това е същинско самопризнание! Силно се надявам тази наша крачка да повлияе положително на всички млади актьори, които се борят за интернационалната сцена. В България имаме страхотни гении и съм сигурна, че най-хубавото следва.”

В Мадрид Виктория имаше опция да се срещне и с Блас Канто, тазгодишния представител на Испания на Евровизия 2021. Той не скри очарованието си от българката и се изрече ласкаво за нея: “Виктория е страховит гений. Радвам се, че ни гостува в Испания. Бих се радвал извънредно доста, в случай че създадем дует дружно. Смятам, че ще се получи нещо в действителност магично.”

На 10 май Виктория и българската делегация ще заминат за Ротердам. Във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20 май българката ще извърши “Growing Up is Getting Old” под номер 13 и ще се бори за едно от десетте места към огромния край, който ще се организира на 22 май. Всички българи в чужбина ще могат да гласоподават за нея и България, а повече информация за това може да бъде открита на BULGARIA2021.com.

Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР