Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за Президент на

...
Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за Президент на
Коментари Харесай

Максим Бехар избран за Президент на Световния комуникационен форум в Давос

Българският PR специалист Максим Бехар бе определен за Президент на Световния информационен конгрес, регистриран в Давос, Швейцария. Изборът стана с онлайн гласоподаване в 21-членния Борд на Форума в продължение на цялата минала седмица. Бехар ще има петима вицепрезиденти, които ще отговaрят за разнообразни ресори от активността на Форума.

„ Избирането ми за Президент на Световния информационен конгрес в Давос е огромна чест и отговорност за мен. В същото време това е и голямо самопризнание за всичко, което съм направил в бизнеса до момента, само че необикновено самопризнание и за България, и за българския PR бизнес ", разяснява Максим Бехар.

Максим Бехар е един от създателите на Световния информационен конгрес през 2010 година, постоянен участник във всичките му издания и член на Борда още от първия ден. Презентациите му „ PR специалистът в никакъв случай не се предава " и „ PR експeртът в никакъв случай не остарява " са част от златния фонд на форума, а книгата му „ 111 Правила във Фейсбук " бе публично показана при първото осъществяване на събитието. До предходната година Максим Бехар бе и Президент на Световната PR организация ICCO, най-голямата общественост в този бизнес в международен мащаб.

Форумът в Давос годишно събира информационни специалисти от целия свят, като през предходната година стартира да организира своите срещи в Женева основно заради по-комуникативната локация на швейцарския град. Освен това всяка година изнесени районни конгреси се организират на още няколко места - Прага, Москва, Истанбул, Екатерининбург, Париж, Ереван, Куала Лумпур, Лодж, Киев и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР