Българският посланик бе извикан днес във външното министерство на Русия.

...
Българският посланик бе извикан днес във външното министерство на Русия.
Коментари Харесай

Русия връчи нота на българския посланик

Българският дипломат бе извикан през днешния ден във външното министерство на Русия. Москва изрази митинг по отношение на експулсирането на настоятеля на Руската православна черква в София, се споделя в известие на съветското ведомство. 
Прочетете още
" На 25 септември във външното министерство на Русия бе извикан посланикът на България Атанас Кръстин, на който бе изразен съдбоносен митинг по отношение на експулсирането от България под фиктивен претекст, по кощунствен и унизителен метод на настоятеля и на двама чиновници на подворието на Руската православна черква в София. 

Бе маркирано, че следващата провокационна подигравка на българските управляващи, която изцяло се вписва в настоящите евроатлантически насоки за " битка с съветското въздействие ", неизбежно ще докара до неприятни последствия - на първо място за нейните основатели.

В същото време сме твърдо уверени, че техните проекти, целящи подкопаването на многовековните духовни връзки и традициите на другарство сред народите на Русия и България, нямат никакви вероятности и са обречени на неуспех ", се споделя в изказването на съветското външно министерство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР