Българският полузащитник Георги Костадинов изигра нов, пореден силен мач, а

...
Българският полузащитник Георги Костадинов изигра нов, пореден силен мач, а
Коментари Харесай

Георги Костадинов изигра силен мач за АПОЕЛ при категоричната победа над Етникос

Българският полузащитник Георги Костадинов изигра нов, следващ мощен мач, а тимът му АПОЕЛ (Никозия) се оправи с безапелационното 5:1 с Етникос (Ахна) в среща от 6-ия кръг на кипърското състезание. Петима разнообразни голмайстори се разписаха за жълто-сините, които с 11 точки заемат 6-о място в класирането. Анортозис е на върха с 14, следван от Пафос с 13.

Георги Костадинов подхвана офанзивата за първия гол, който в последна сметка беше маркиран от Маркиньос от дузпа в 23-ата минута. Деян Дражич изравни за гостите от Ахна в 26-ата, само че единствено след 120 секунди игра Ставрос Гавриел даде нова преднина на домакините.

След почивката във вратата на Мартин Богатинов, който пази за Етникос, влетяха нови три топки, дело на Диомерси Ндонгала (50), Исам Шебаке (70) и Хефте да Силва Диаш (82-а минута).

Медиите на Острова на Афродита означиха, че три от петте гола във вратата на Етникос са се случили с отвесни пасове през отбраната, а в резултатните им офанзиви са взели участие огромен брой играчи. Ндонгала единствен завърши мача с гол и асистенция, а два завършващи паса направи Далсио. Нападателят на гостите Мариос Илиа, който е свързван с интерес от българския Левски, беше изцяло обезличен в срещата и сменен от треньора Анхел Лопес в 70-ата минута.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР