Българският плувец Антъни Иванов за пореден път използва профила си

...
Българският плувец Антъни Иванов за пореден път използва профила си
Коментари Харесай

Антъни Иванов към федерацията: Гледайте само да не объркате цикъла за Париж и не пускайте децата на училище

Българският плувец Антъни Иванов за следващ път употребява профила си в обществените мрежи, с цел да разяснява дейностите на родната плувна федерация, като този път обект на неговата офанзива стана изявление на президента Георги Аврамчев.

Преди няколко дни той разгласи, че част от българските плувци може да пресечен образованието си в Съединени американски щати за да се концентрират напълно върху Летните олимпийски игри в Париж 2024.

Иванов показа това изявление на страницата си във Facebook, след което недвусмислено остави следния коментар: " Най-добре без обучение. Защо им е да учат, по-добре да плуват и да не знаят доста, че ще вземе да се промени нещо ".

Малко по-късно плувецът от Велико Търново доразви тезата си в различен пост, в който съобщи, че когато дадени състезатели отидат в университети в Съединени американски щати " там към този момент няма по какъв начин да се скрият някои неща, които тук се прикриват мнооого ловко ".

Антъни Иванов засегна още един път и тематиката за ниското възнаграждение на родните спортисти, употребявайки поставеният неотдавна международен връх за юноши от страна на Петър Мицин. В позицията си участникът ни от Токио 2020 задава реторичен въпрос за какво за сходно достижение даден плувец " ПОЛУЧАВА ПЛАКЕТ и ПОТУПВАНЕ Пожарна охрана РАМОТО?! "

Ето я и цялата позиция на Антъни Иванов:

Много ще бъда упрекван най-вероятно, само че ми е супер забавно да се развличам и да споделям с вас в обществените мрежи. Понеже никой различен състезател не го прави по подобен метод по една или друга причина, само че аз нямам КАКВО да укривам, нито КОЙ. Тааа да ви кажа какво ме забавлява толкоз сега и това е обстоятелството, че до ден сегашен хората, които са зад всичко протичащо се с мен не желаят да дадем дружно конференция и да ме оборят по някакъв метод и ще ви кажа за какво е това.

Защото са страхливци и се крият. Още по-забавното е, че си мислят, че тъй като имаме към този момент различен плувец на дневен ред нещата ще се потулят, аз ще млъкна, те ще си карат работата и т.н и т.н, само че за какво да мълча?

Попитайте ги тези въпроси: От къде са взети тренировките с които се работи? Кой прави схемата за ”възстановяване ”? Кой стои зад връщането на индивида, който я прави? Защо най-великият ни към този момент плувец не желае да отиде да следва и да учи в най-елитните университети, а желае да остане тук? Защо ли?

Ами тъй като там към този момент няма по какъв начин да се скрият някои неща, които тук се прикриват мнооого ловко, до момента в който не се разболее вътрешният човек от коронавирус и не успее да предизвести за инспекцията. Уау и тогава бам губим кариерата на децата, които ние сме назобали.

Какво от това пък оставили са единствено 3-ма на открито и са избавили другите нали? Замисляте ли се какъв брой им е тежко на всички други знаейки го това? Знаете ли какъв брой им е тежко, че не могат да вдигнат глави тъй като и тях ги заплашват със същото нещо?

Държавата ни е цялостен смях и подобен ще си остане до момента в който продължаваме да си хулим спортистите с акъл( а те не са много)

Какво ще му дадат в този момент на това момче за международен връх? След този пост може би 10 хиляди? 20 хиляди? 30 хиляди?

ЗА СВЕТОВЕН РЕКОРД?! ПОЛУЧАВА ПЛАКЕТ и ПОТУПВАНЕ Пожарна охрана РАМОТО?!

На 16 години като станах Вицешампион на Европа и аз получих същото. Ей такива сме, само че пък вижте има хора, които вървят с часовници за по 100 хиляди и му споделят да работи крепко и да се раздава на макс за 1500 лв. на месец. Вие в случай че работите по 180 часа в месеца и вземате 1500 лв. ще бъдете ли щастливи? Пълна подигравка сме и най-после се изпънали да ми приказват по малкия екран.

Имате още 1 година и 2 месеца да говорите по малкия екран и по-късно ще приказвам аз и в басейна и по малкия екран. Запазете си го за мотивация, залепете си го на дъските, набийте си го откъм гърба като инжекциите. Грам не ме интересува. Нямам потребност от хапчетата с които блъскате, знаете кой с цел да съм на това равнище и в никакъв случай не съм имал потребност от тях. Гледайте единствено да не объркате цикъла за Париж и НЕ ПУСКАЙТЕ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР