Българският плувен ас Антъни Иванов стартира интересна инициатива, с която

...
Българският плувен ас Антъни Иванов стартира интересна инициатива, с която
Коментари Харесай

Антъни Иванов стартира интересна инициатива в помощ на всички трениращи плуване

Българският плувен ас Антъни Иванов започва забавна самодейност, с която желае да е потребен с опита си и да помогне на повече родни състезатели да осъществят задачите си в сините коридори. Шестият в света на бътерфлай дава опция на всеки искащ да поддържа връзка с него и даже да се приготвя по неговата подготвителна стратегия.

Както е известно, Антъни живее и тренира в Съединени американски щати и срещите с него ще се реализират онлайн в специфична платформа, където всеки може да си запише час.

“Здравейте, мислех дълго време какъв е най-хубавият вид да съм потребен на българското плуване, даже и като съм в Съединени американски щати, и открих най-хубавия вид, а точно опция да поддържате връзка с мен, както вие, по този начин и вашите деца или състезатели. Като кликнете на линка, можете да запазите час да говорите с мен за 30 минути и да обсъдите това, което ви тормози. Хора, които търсят метод да упражняват с моите тренировки, режими и така нататък, също ще имат опция да го създадат. Очаквам ви с неспокойствие ”, написа Антъни във Facebook профила си.

В мненията под обявата Антъни Иванов акцентира, че ще даде на хората същата стратегия, по която ще тренира до Олимпийските игри в Париж 2024.

Той към този момент започва с консултациите, а в обществената мрежа не закъсняха благодарностите за първите, осъществили виртуална среща с него.

" Поздравления, Антъни Иванов, за чудесната самодейност, от която се възползвахме! Благодаря за времето, което отделихте за диалог с щерка ни. Направихте едно дете щастливо и доста стимулирано да следва Вашия път и триумфи! Когато правиш положително и когато си отдал цялото си сърце, наложително ти се връща! Успех и отсега нататък! Сигурен съм, че тази среща няма да е последна! ", написа Камен Диков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР