Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов ще стартира 15-и

...
Българският пилот във Формула 3 Никола Цолов ще стартира 15-и
Коментари Харесай

Никола Цолов ще стартира 15-и в първото състезание в Макао

Българският водач във Формула 3 Никола Цолов ще започва 15-и в утрешното първо съревнование, част от Гран при на Макао, което има ролята на подготовка за по-дългата неделна конкуренция.

Днес във втората подготовка Никола се удари в защитната стена на завой №17 още преди стартира първата си обиколка с летящ старт и остана без време. Вчера Цолов приключи 8-и в първата квалификацията, само че това времето му се оказа задоволително за 15-ото място на старта на следващия ден. Малко по-рано през днешния ден Никола записа случай и във втората свободна подготовка, като отново се удари странично в стената, само че механиците съумяха да оправят колата му за петъчната подготовка.

Цолов дебютира в Макао след първия си сезон във Формула 3 и до през днешния ден беше най-бързият от водачите на ART Grand Prix, като показва, че може да отговори темпото на най-бързите водачи в колоната.

Квалификационното съревнование във Формула 3 на следващия ден започва в 9:50 часа българско време и ще продължи 10 обиколки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР