Българският първенец Хебър (Пазарджик) се изправя срещу гръцкия Олимпиакос (Пирея)

...
Българският първенец Хебър (Пазарджик) се изправя срещу гръцкия Олимпиакос (Пирея)
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: Ще е огромен успех, ако Хебър влезе в групите на ШЛ

Българският отличник Хебър (Пазарджик) се изправя против гръцкия Олимпиакос (Пирея) в първи конфликт сред двата отбора от трети квалификационен кръг на Шампионската лига.

Двубоят е довечера от 19:00 ч. в спортна зала “Васил Левски” и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 2.

Един от главните играчи и водачи в отбора Тодор Алексиев приказва преди мача за годините си, прекарани в първенеца на Гърция и за упоритостите му с Хебър през сегашния сезон. „ Както ние се целим в групите на Шампионската лига, по този начин и Олимпиакос има същото предпочитание. Двубоите с тях няма да са лесни. За мен персонално не би трябвало да се мисли в този момент за влизането в груповата фаза, а за съответния съперник, в тази ситуация Олимпиакос и по какъв начин ще успеем да го победим “, стартира той.

„ Съперникът е изменен доста, от времето, когато бях там. Има положителни чужденци, които могат да предложат доста, само че не е същото, както когато бяхме ние, тъй като тогава играчите бяха по-именити. Пазя страхотни мемоари от престоя ми в Олимпиакос. Да бъда в този клуб за мен бе една сбъдната фантазия и ще го помня да края на живота си. Един от най-ярките мемоари, бе че спечелихме купата след три годишно неявяване и без загуба, нито в постоянния сезон, нито в плейофите Това е връх, който също ще остане в историята “.

„ Постоянството в играта ни се реализира с тренировки и време. Не може един чисто нов тим да се показва, като състав, който е играл две-три години дружно. С времето ще се изчистят много неща и стиковката ще се усъвършенства. Атмосферата сега в Хебър е спокойна, тъй като побеждаваме, само че неналичието на Камило Плачи постоянно ще се отразява. Моите персонални упоритости са да продължаваме да печелим с Хебър. Ако влезем в групите на Шампионската лига, това ще е един голям триумф освен за клуба, само че и за град Пазарджик и за цялата общност “, приключи Алексиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР