Българският национален отбор загуби от Република Ирландия с 48:54 (15:14,

...
Българският национален отбор загуби от Република Ирландия с 48:54 (15:14,
Коментари Харесай

България загуби от Република Ирландия на eвропейското по баскетбол за момичета до 16 години

Българският народен тим загуби от Република Ирландия с 48:54 (15:14, 5:10, 15:12, 13:18) в четвъртия си мач от група В на eвропейското състезание по баскетбол за девойки до 16 години в дивизия В в Подгорица, Черна гора.

Така българките завършиха груповата фаза на шампионата с една победа и три провали и нямат шансове за класиране на четвъртфиналите. Към момента отборът заема четвърта позиция, като след последната среща в групата тази вечер сред Швеция и Кипър ще бъде несъмнено крайното нареждане и ще стане ясно кой ще бъде противник на България при разпределението на местата след осмо.

Националките изиграха оспорван конфликт против ирландките, само че по-слаба втора част, в която осъществиха единствено 5 точки против 10 за съперника, докара до закъснение от 20:24 на почивката. В края на третата част България имаше точка пасива – 35:36, а крайният излаз от срещата бе решен в последните 4 минути, когато ирландките надвиха. Най-голямата разлика в срещата не надвиши 9 точки. Българките завоюваха битката под коша и бяха по-ефективни при стрелбата от игра, само че направиха цели 46 неточности против 23 за Република Ирландия.

Албена Соколова приключи с 9 точки и 6 битки, а Гергана Бачкова добави 7 точки и 5 битки за България.

За Република Ирландия Файе Макдонал осъществя 13 точки и 10 битки.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР